Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    От около два часа тази е моя! Времето обаче ще покаже какво съм взел. За сега само се кефя !
    Багера избухна и то по най добрия начин.
    Честито и с кеф и здраве да се возиш.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Въх! Тя клонинг на моята
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        Въх! Тя клонинг на моята
        По скоро е обратното,все пак е кака на твойта
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          По скоро е обратното,все пак е кака на твойта
          Нямам релси на покрива
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Нямам релси на покрива
            И по-хубаво, че само загрозяват. Честито!
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Честито Ники! Много да те радва!!! Наистина е много красива!

Чакаме си ся почерпката на вилата у Търновско
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                И по-хубаво, че само загрозяват. Честито!
                Да бе нека ми попаднат едни на мен,да видиш как ще си пробия покрива

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Благодаря на всички за честитките. Като имам време ще и направя няколко снимки и ще я представя в галерията на 159-ките.

"ALFA CORSE"
                  Колата я гледах в събота и я капарирах веднага. Затова в понеделник са казали че е продадена.
                  п.п. Интересното в случая е, че от същата автокъща, където беше оставена тази да се продава, преди повече от пет години си купих 156-цата ! Тогава тя беше лична кола на единия съдружник там. Това ако не е съвпадение, здраве му кажи!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Благодаря на всички за честитките. Като имам време ще и направя няколко снимки и ще я представя в галерията на 159-ките.

"ALFA CORSE"
                    Колата я гледах в събота и я капарирах веднага. Затова в понеделник са казали че е продадена.
                    п.п. Интересното в случая е, че от същата автокъща, където беше оставена тази да се продава, преди повече от пет години си купих 156-цата ! Тогава тя беше лична кола на единия съдружник там. Това ако не е съвпадение, здраве му кажи!
                    Късмет бацка тва е

Comment

От около два часа тази е моя! Времето обаче ще покаже какво съм взел. За сега само се кефя !
                      споко кефа няма да скоро да свърши....аз още не стъпвам на земята от кеф......честито и от мен

Comment

• Честито Ники,страшна е,много е хубава,мнооого да те радва и да слуша.

П.С. Странно ми е само защо толкова бързо пада цената на 159.Когато си купувах 156-цата през 2004 г,беше 6 годишна,ниско ниво-Медио без кожа,с 1.8 ТС и я взех за 14 000,което си беше много добра цена,вървяха тогава по 15-16 000.
                        А сега 159,4 годишна,с ЖТД-мотор,с кожа и всякакви екстри на същата цена.
                        Интересно ми е наистина защо така се получава?
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V
                        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Честито и от мен. Благородно завиждам

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                          П.С. Странно ми е само защо толкова бързо пада цената на 159.Когато си купувах 156-цата през 2004 г,беше 6 годишна,ниско ниво-Медио без кожа,с 1.8 ТС и я взех за 14 000,което си беше много добра цена,вървяха тогава по 15-16 000.
                          Разликата е, че 156 е била на 6 години и конкретната бройка и като модел. Цената на колата зависи доста от годината но според мен също и от това колко годишен е моделът. 159 е вече модел на 6 години и цената на по-старите екземляри дърпа като цяло цената надолу, ако ще и 2009 да е колата.
                          Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Да бе нека ми попаднат едни на мен,да видиш как ще си пробия покрива
                            дай щи дадем от мойто комбЕ....аз и без тва не ги ща, даже са ти в цвят....само намери парцали да запушим дупките после
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                              Честито Ники,страшна е,много е хубава,мнооого да те радва и да слуша.

Тогава пазарът още не беше толкова задръстен от коли и имаше търсене, а след приемането на страната в ЕС през 2007 и падането на митата се получи двоен ефект: поевтиняване на колите и лавинообразно нарастване на вноса втора ръка. Сега цените са такива защото предлагането е голямо, търсенето по-малко щото всеки си има по една-две-три коли в различна степен на полуразпад, от които най-сигурният начин за отърваване е Надин, и на всичко отгоре кризата е универсално оправдание да поевтинява всичко освен храните и горивата
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Нека са евтини, та да може и ние да се качим на сравнително новички Алфи Честито на колегата Багер
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X